Tyrvinglekene dag 2: Kari Stavdal kom i feil heat.

Kari Stavdal hadde sin debut på Nadderud  og reiste dit som vår lille favoritt til gull på 60 m

Alle sprintløpene har mange forsøksheat . For å få mest mulig like forhold ,samler man de beste i det siste heatet.
Kari er nr. 1 i landet med sin tid 8,43 sek på 60 m.

Dette ble først ikke notert hos arrangøren av Tyrvinglekene - dernest ble det ikke oppdaget i tide til å få gjort noe med det  før løpet hadde startet.

Kari vant sitt heat ( 6.heat ) av ialt 11  - på tiden 8,89 hvilket tyder på at Kari trodde det var ok å vinne heatet.

Dette reultatet var ikke godt nok til finale.

Vel det var en dyrekjøpt erfaring. Kari gjorde senere på dagen sine saker bra i lengde med 7.plass med 4,55 m.

Forøvrig var arrangementet helt prikkfritt.

Alice vant sin 200 m på tiden 25,35 med 2,6 m/s medvind.

Toralv startet dagen med gull nr 4 -med ny klubbrekord 15,12 på 100 m hekk
Dernest bronse i diskos med 39,41m.
200 m ga 4.plass med tiden 24,09 i sterk medvind - og rundet av dagen med sin 2. gull for dagen i høyde med 1,80 m.

Åshild løp 60 meter på 8,77 i meget sterk medvind. og 8.plass ble det i slegge med 24,48 m

Vår venninne Tove Beate Dahle fra Isfjorden gikk inn til 2.plass på Norges beste spydkaster noensinne - bak Trine Solberg Hattestad  med sitt vinnerkast på 56,74 m..